Dansk Cytologidag

Dansk Cytologiforening

Dansk Cytologidag - 13. maj

Inspireret af American Society for Cytotechnology (ASCT), som siden 1985 har fejret d. 13. maj som ’National Cytotechnology Day’,

har bestyrelsen i Dansk Cytologiforening ladet sig inspirere og udnævnt  d. 13. maj til

DANSK CYTOLOGIDAG

Derfor sættes der præmier på spil.

Du kan vinde kr. 300,- til kage/brød til din afdeling.

Send dit/dine svar til webmaster inden d. 26. maj.

Bedste billedtekst

Kom med dit bedste bud på hvad George Papanicolaou tænker.

Du må deltage flere gange.

Vinderen findes ved afstemning.

Nyt logo

Er du kreativ og god til design, form og farver? Så er det dig vi leder efter!

Du må deltage flere gange.

Vinderen findes ved afstemning.

KRYDSORD

Du kan deltage én gang.

Efter du har udfyldt krydsordet skal du trykke på 'Check puzzle' - så får du en 'tekst' du skal sende til webmaster.

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and any recent web browser, including Windows Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, or Apple Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved on your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top or bottom of the page to allow the puzzle to load.